Úvod

Vážení přátelé,
rád bych vás uvítal na tomhle blogu, či informačním portále, sám nevím jak nazvat tuhle kolonku na našem webu, kterou vás nechávám nahlédnout pod pokličku našich kouzel.

V rámci naší práce a přání zákazníků, kteří mnohdy přicházejí pouze s ideou nebo pouze se skicou, vyvstává pro nás celkem hodně vývojových a nezřídka kdy zajímavých produktů. Věřím, že tyto produkty Vás mohou zaujmout, popřípadě nám poskytnout výhodu toho, že pro váš projekt budeme umět již jednoduše aplikovat to, s čím jsme se prali, nebo čím jsme již prošli. Může vás zaujmout výsledek, ke kterému jsme dospěli, tím myslím to, že na poprvé to prostě neklaplo, či jsme byli nuceni investovat vývoj, výzkum, jak v konverzaci s klientem často používám. Zde se tedy vlastně snažím poskytnout informace z čeho máme radost, co si myslíme, že by i pro vás bylo zajímavé a někdy i informaci jak to či ono děláme. Nedělám si iluze, že poskytneme informace i konkurenci, ale jsem si jist, že v dnešní době sociálních síti a Pinterestu snad není nic, co by se nedalo zkopírovat, nahradit a vylepšit. Nebo naopak, poskytnou základní skicu pro výrobek či to, jak má projekt vypadat.

Duševní vlastnictví, či naivní myšlenka o konkurenční výhodě je minulostí a nynější svět a denní zkušenosti nás nenechávají na pochybách o tomto faktu. Tak snad právě proto, proč se aspoň nepochlubit či rozvinout, třeba i diskusi a možná se nám sejde i pár lidí, které to bude zajímat, a naopak se něco naučíme my, popřípadě můžeme navázat spolupráci.

Nicméně, pro naši firmu je těžké všechno prezentovat jako výrobek či finální produkt s referencí, proto jsem se rozhodl pro nový způsob komunikace a pokusím se pravidelně zveřejňovat zajímavosti a zkušenosti z výroby. Věřím, že to i do budoucna může rozvinout naši nabídku služeb v našem oboru, či v související výrobě. Podstatné je, že se specializujeme na opravdu složité věci a preciznost, kterou se snažíme vkládat do každého projektu. Tato řešení jsou pro nás motivací a pramenem získávání nových poznatků a aplikováním nás posouvají stále kupředu. Málokdy odmítáme výzvu.

I portfolio našich zákazníků tomu odpovídá, jelikož neexistuje prozatím nic, s čím bychom klienta odmítli (tedy snad jen kvůli kapacitám a nemožnosti splnit termín, za to se omlouváme :))

Tak hurá do toho, máme zde hned několik témat snad i pro vás zajímavých.