Spolupráce s dodavatelem LED

Jak jsem slíbil v předchozím blogu, rád bych vyzvedl jistou spolupráci s dodavatelem LED a hned také vysvětlím proč.V dnešní době volby světelných zdrojů je samozřejmě jediná možná volba, a to technologie LED. Nejen pro ekologickou stránku věci a úsporu, ale i pro soulad s dnešní legislativou je to jediná volba.Kde je nutná různorodost, tak i samotná potřeba našich výrobků, je možno skutečně vykrýt téměř 100 % těmito světelnými zdroji.

Po dlouhém zkoušení dodavatelů, se nám osvědčila především společnost ATARION, kde majitel p. ŠUJAN je pro nás významnou oporou, a to jak radou, tak přístupem k našim ne malým požadavkům. Tady musím zdůraznit, že za poslední 3 roky jsme neměli jedinou reklamaci na moduly, či SMD pásky dodávané touto společností. Kde opět velmi důležitá je i životnost samotných světelných zdrojů i při nadměrném někdy i 24 h provozu.

Zde je nutné vyzvednout, že deklarovaný úbytek světla je plně v souladu s informací dodavatele, a to je pro nás velmi důležitá informace. Tedy i pro vás jako zákazníka :). Což bychom v dnešní době mohli vnímat jako samozřejmost, ale bohužel to tak není. Věřte mi, že při naší potřebě vytvářet nejenom obrovské reklamy, ale i výrobky cestující po celém světě, a nezřídka kdy vytvářející doslova kilometry světelných prvků, je velmi důležité, aby kvalita, či dodržená šarže, tedy kontinuita světla jednoduše řečeno byla 100 %. A to je nadlidský výkon většiny námi testovaných LED. V dnešní době tlaku na cenu se objevují spousty výrobků, které vypadají a deklarují určité parametry a není tomu tak vždy. Tím se nedotýkám jakéhokoliv dodavatele a jeho výrobků. Zde pouze doporučuji.

Jech chci naznačit, že u nás se opravdu pracuje s pečlivostí, a systémově a snažíme se dodržet veškeré parametry právě pro opakovanou a sériovou výrobu. K tomu nutně patří i případný servis dodat co nejvíce světelně podobný díl.  Zde prosím berte v potaz, že nemluvím o parametrech, ale laicky se snažím vysvětlit, že světelná reklama není jen vlepený ledajaký SMD pásek, ale pečlivě vybraný zdroj světla určený pro patřičnou a aplikaci.

Právě nabídka spol Atarion v 90 % vykrývá naše potřeby a my se velmi rádi chlubíme, že pracujeme s moduly a výrobky v této oblasti právě od této společnosti.

Pokud by vás zajímalo, co a jak používáme a byl by zájem rozvinout diskusi, jsem ochoten téhle problematice věnovat čas a poskytnout své zkušenosti. Více erudovaná diskuse asi nepatří na tento blog, ale bude-li zájem, rád zřídím nějaké diskusní fórum, kde se podělím o zkušenosti a názory jiných lidí.

Poněvadž nikdo nejsme nejlepší. Ale je to celkem zajímavý obor a proč ne se o něm nebavit. Zde prosím odkaz na našeho dodavatele LED. www.atarion.cz/led-svetelne-zdroje-a-prislusenstvi  

Další téma bych navrhl pro změnu třeba použití světlo-vodivých materiálů.

Patrick Gillar