Obal nadevše

Dobrý den všem,
tak je to tady a první příspěvek v našem novém blogu se nám hned hlásí. V podstatě mi nedá se nezmínit o problematice balení a expedice výrobku tak, abychom jej byli schopni doručit klientovi na místo určení v neporušeném stavu. Obzvláště při nutnosti využít spedičních služeb se tohle ne vždy daří.

Proto nás napadla myšlenka na využití naší řezačky polystyrenu a jednoduchým způsobem s využitím především zbytků polystyrenu vytváříme obaly přímo na míru.Vypadá to jako sranda, ale u větší kusovosti a rozličnosti tvarů se dá bezpečně zabalit v podstatě cokoliv a nezřídka kdy je výrobek (tedy obal) zajímavým designem.

O to více máme radost, když klient netuší, co mu přijde a je většinou doslova unesen, jak výrobek dorazí. Samozřejmě tohle probíhá v rámci naší firmy tedy nenavyšujeme cenu výrobku, což je o to více příjemné pro zákazníka.

Fakt to funguje, fakt se ztráty z dopravy a nepříjemnosti s dohadováním se, ať už s klientem, nebo se spedičkou, tímto podařilo eliminovat na minimum. Pokud se poškození při přepravě prokáže, spedička většinou škodu uzná a zaplatí, nicméně musíme vyrábět znovu a máme zde samozřejmě zpoždění a nastává stres a někdy i patová situace.

Především pak u zakázek do zahraničí a časově náročných retailových projektů, se stává individuální obal neocenitelným zachráncem křehkého obsahu. V podstatě se jednotlivou výrobou obalu můžeme přiblížit sériovým obalům, a tak i tomu na co jsme dnes zvyklí.

Tedy sbohem pěnovko, sbohem smršťko. 

Celkem náhodou jsme narazili na stroj nafukující bublinkovou folií. Tedy místem nenáročný strojek, který vytváří z role folie prostorově objemnější bublinkovou fólii, to vám je věc. Kombinací těchto obalů si dovolím konstatovat, že vám jsme schopni dodat cokoliv kdekoliv v jaksepatří kvalitě. Člověk říká hloupost, možná i drobnost, ale fakt funkční a klienty vnímána jako super počin. Tak proč to neříct a proč to neukázat. Pod článkem máme pár fotek, jak to děláme a doufám, že vás tahle drobnost zaujme.

Příště opět ještě polystyren fakt jsou to kouzla :)

Patrick Gillar